#TeamJegLiker

torsdag, 15 september 2016

 

 

Dette er teamjegliker( Hjemmeside)

 

Teamjegliker er mye mer enn et fitness-team. Det er en selvutviklingsreise hvor du presser deg selv ut av din komfortsone. Ved å presse deg psykisk og fysisk, vil du vokse enormt på mestringsfølelsen det gir deg.

 

Teamjegliker har oppstart to ganger i året, til høsten og til våren. Jentene i disse teamene er med i cirka fem måneder som inkluderer å gå på diett, følge en treningsplan og være med på flere sosiale samlinger underveis. Noen stiller i fitness, andre er med og heier. 

 

Som medlem i teamet vil man ofte se en større gevinst enn det å være fit. Indre lykke handler om mer enn det, og dette er nok en hard lærepenge langs reisen. I slutten av reisen er det alltid litt trist, fordi eventyret sammen er over. Men du forlater ikke teamjegliker uten mange, mange nye venner. Noen av de tidligere medlemmene får også muligheten til å jobbe videre med oss. De er utnevnt faddere og en aldeles viktig brikke i reisen. 

 

Teamjegliker startet i april 2015 etter at teamleder Anette Marie Antonsen selv stilte i fitness. Bakgrunnen for hele teamet var at hun ønsket at andre skulle vite hvor enkelt det faktisk er å forandre hele sin fysiske form, samt få den selvtilliten hun personlig satt igjen med. 

Christian Egner har vært med helt fra starten, og er teamets Coach. Han er flere ganger verdensmester i fitness og har mer pokaler enn han har telling over. Christian har 30 års erfaring med å trene seg opp til fitness. 

Sammen ønsker vi at medlemmene skal lære noe om seg selv, samt sitte igjen med en kunnskap om kosthold og aktivitet, som de ikke hadde fra før.

Mer i denne kategorien PT Christian Egner »

NETT tilbud

KAMPANJE VIP MEDLEMSKAP (Helsestudio+Kampsport) kr 399,- 

Tren i helsestudio - eller en type kampsport for kr 299,- pr. mnd

*Gjelder nye medlemskap. 12 mnd binding

(Etter 12 mnd. vil kampanjepris gå over til ord. priser)

Bli medlem NÅ, og tren gratis ut august.

  • MMA (Mix Martial Art) MMA (Mix Martial Art) MMA er etter hvert blitt en av de mest populære kampsportene og har tatt over mye av publisiteten til proffboksing og andre kampsport arter. MMA er en blanding av diverse kampsporter for å gjøre lage en mest mulig effektiv kampform.
    Les mer...