Medlemskapet

Oppsigelse av medlemskap

Slik sier du opp ditt medlemskap

Hvordan sier jeg opp mitt medlemskap?
Om du ønsker å avslutte ditt medlemskap må dette gjøres pr. e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..Etter du har sendt en meding om avslutning av medlemskap pr. e-post, vil du få bekreftelse på registrert utmelding til samme e-postadresse som du sendte fra. Det er viktig at du følger opp at du mottar kvittering eller skriftlig bekreftelse på utmelding ettersom denne ikke kan anses som registrert om ikke. En skriftlig oppsigelse må inneholde navn og fødselsdato, og gjerne adresse og medlemsnummer.

Jeg har sagt opp. Hvorfor betaler jeg fortsatt?
Om du mener å ha gjennomført oppsigelse av medlemskap hos oss, men fortsatt betaler, ta kontakt med oss slik at vi kan undersøke dette. Når vi mottar oppsigelse/utmelding, sender vi rutinemessig bekreftelse på at denne er mottatt. Ved henvendelse vedrørende dette, er det derfor nødvendig at du sender oss kopi av kvittering, eller bekreftelsesbrev for mottatt utmelding.

Hvorfor blir jeg trukket en ekstra måned når jeg har meldt meg ut?
I følge medlemskontrakten har medlemskapet en måneds oppsigelsestid, regnet fra påfølgende kalendermåned etter mottatt oppsigelse. Det siste trekket fra din konto går derfor 20. påfølgende måned, uavhengig av om oppsigelsen er levert 1. eller 31. i måneden.

 

Fryse medlemskapet

En kontrakt kan fryses ved følgende dokumenterte grunner:
1. sykdom som er dokumentert ved legeattest og som medfører at man ikke kan trene.
2. svangerskap som medfører at man ikke kan eller ønsker å trene.
3. utstasjonering i jobb eller studier.

Det gis ikke frys eller fritak for betaling ved ferieavvikling i bindingstid. Frys av medlemskontrakten må være fastsatt og godkjent på forhånd og dokumentasjonen må følge fryssøknaden. Frys av medlemskap innvilges ikke med tilbakevirkende kraft. Søknad om frysning sendes pr. mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Frys av kontraktsperioden gjelder for minimum 1 måned, og maksimum 12 måneder. Frys gis i hele måneder. I bindingstiden vil betaling løpe og treningstid bli lagt til i etterkant av bindingstid. Ved frysning av bindingsfrie abonnement vil trekket i kommende mnd bli trukket, mens gratis måned blir lagt til i påløpende mnd(lik oppsigelsestrekk), og treningstid bli lagt til. Frys er ikke godkjent før man mottar skriftlig bekreftelse fra Partner Gym.

Mer i denne kategorien « Regler

NETT tilbud

KAMPANJE VIP MEDLEMSKAP (Helsestudio+Kampsport) kr 399,- 

Tren i helsestudio - eller en type kampsport for kr 299,- pr. mnd

*Gjelder nye medlemskap. 12 mnd binding

(Etter 12 mnd. vil kampanjepris gå over til ord. priser)

Bli medlem NÅ, og tren gratis ut august.

  • Thaiboksing (Muay Thai) Thaiboksing (Muay Thai) Vi startet Partner Thaiboksingklubb i 1998 og har siden den tid opparbeidet oss et godt rykte både innad i landet og utenlands med gode utøvere og gode instruktører. Thaiboksing er den største kampsporten her på Partner og teller - ca 150 medlemmer pr. september 2015.
    Les mer...