Boksing

Instruktør Ingrid Egner (Fighter parti)& Alexander Hagen (Nybegynnere)

Ingrid har vært en av de beste norske kvinnebokserne på amatørsiden de siste årene og har et EM-sølv som sitt beste internasjonale resultat & 5 pl. VM 2012.
(Bilde er tatt av www.Kampsportforalle.no)

Alexander Hagen gikk sin første proffkamp i 2012 og gikk av med seier. Alexander satser hardt og er en av Norges fremste boksere på herre siden. Flink med mennesker og veldig dyktig instruktør. 

 Boksing er en typisk konkurranseidrett som stiller krav til hurtighet, teknikk, koordinasjon og ikke minst evnen til å lese situasjonen og motstanderen. Du kan godt trene boksing for mosjonens skyld, men har også mulighet til å bokse aktivt for konkurranse.

I begynnelsen trener du grunntrening med spesiell vekt på fotarbeid , forsvar og korrekt teknikk. Etterhvert vil man få tekniske oppgaver å løse i samarbeide med en partner, og kan deretter få lov til å delta i sparring.

De som selv ønsker det og holder et forsvarlig nivå kan etter hvert delta i konkurranser, men det er ikke noe krav at du skal gå kamper. Aktive utøvere blir testet regelmessig og opptatt i fighterligaen hvis de klarer kravene. De fleste utøverene trener på mosjonistnivå.

Krav til utstyr ved sparring er:
Tannbeskytter, boksehansker og hjelm.

Oppdatert terminliste for Norges Bokseforbund finner du her

 

 Timeplan

NETT tilbud

KAMPANJE VIP MEDLEMSKAP (Helsestudio+Kampsport) kr 399,- 

Tren i helsestudio - eller en type kampsport for kr 299,- pr. mnd

*Gjelder nye medlemskap. 12 mnd binding

(Etter 12 mnd. vil kampanjepris gå over til ord. priser)

Bli medlem NÅ, og tren gratis ut august.

  • Ingrid Egner Ingrid Egner Partner Gym`s Boksetrener for videregående Ingrid Egner. En av Norges beste amatørboksere med div. internationale tittler.
    Les mer...